Ελληνικά    English
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών Διαύγεια
VEAVEA

- 25/04/2014
• Δήλωση του Πρoέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Παύλου Ραβάνη

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε στις 25 Απριλίου η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με θέμα την υπεράσπιση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια.

 Οι εκπρόσωποι των επιμελητηρίων, θα αποτιμήσουν την κατάσταση, όπως διαμορφώθηκε από την τελευταία συνάντησή τους στις 4 και 5 Απριλίου 2014 στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην οποία αποφασίστηκαν να γίνουν σειρά από ενέργειες.
 
Η συνάντηση έρχεται στο φως των προηγούμενων συναντήσεων εκπροσώπων των επιμελητηρίων με τέσσερα κόμματα στη Βουλή, τα οποία υποσχέθηκαν στήριξη του επιμελητηριακού θεσμού. Συμπίπτει επίσης και με την προώθηση από την ΔΗ.ΜΑΡ. για συζήτηση στη Βουλή, της σχετικής τροποποίησης που πρότειναν 185 βουλευτές.
 
Στη διαδικασία της ΓΣ θα συζητηθούν προτάσεις και ιδέες για πρακτικούς τρόπους αντίδρασης των επιμελητηρίων και των επιχειρήσεων, για να αναγκαστεί η κυβέρνηση να πάρει πίσω τη διάταξη για προαιρετική εγγραφή στα επιμελητήρια από 1.1.2015. Ήδη έχουν γίνει πολλές συζητήσεις και διαβουλεύσεις για το θέμα, οι οποίες αφορούν δράσεις, εν όψει των εκλογών και μετά από αυτές, εφόσον η κυβέρνηση παραμείνει αρνητική.
 
Για τη ΓΣ και το αντικείμενό της, μίλησε στην κάμερα του www.eea.gr ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Παύλος Ραβάνης.
© 2014 Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών. All rights reserved. Implemented by TEΛΕΝΕΤ ΒΕΑ development team