Ελληνικά    English
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών Διαύγεια
VEA (27-04-2016) ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΦΟΡΕΩΝ ΕΚΜΑΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΞΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΞΥΛΕΙΑΣ       (15-04-2016) ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ       (15-04-2016) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΣΠΑ       (04-04-2016) ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΦΡΕΣΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ & ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, FRESKON, 21-23/4/2016, ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ       (01-04-2016) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ       (24-03-2016) ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ       (16-03-2016) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΜΕΧΡΙ 31-03-2016 Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ       Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τις τέσσερις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ       07-03-2016 Ενημέρωση από Γραφείο Γενικού Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού       (03-03-2016) ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ       » (24-02-2016) Χρήσιμη ενημέρωση για διάφορα θέματα που αφορούν βιοτέχνες (ΕΣΠΑ κ.α.)       » (17-02-2016) Τροποποίηση Του Οδηγού Υλοποίησης Του Προγράμματος "Γυναικεία Απασχόληση" Του Επεαα       » (17-02-2016) ΕΣΠΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2020. ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ - ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ       » (10-02-2016) ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΝΤΟΡΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ       » ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ (01-12-2015)       » ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ       » ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΣΠΑ 2014-2020      
VEA


MARIMATCH-POSIDONIA 2016 - B2B NETWORKING EVENT - 8 AND 9 JUNE 2016 (ATHENS - GREECE)
» 10-02-2016 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΝΤΟΡΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

» Διερεύνηση συμμετοχής των επιχειρήσεων στην ΔΕΘ στο περίπτερο του Επιμελητηρίου

» Έναρξη υλοποίησης προγραμμάτων του Ο.Α.Ε.Δ. (23/11/2015)

» ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ-ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Πρόγραμμα παροχών υγείας
» Πρόγραμμα παροχών υγείας Κάρτα μέλους ΒΕΑ

Στη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, που πλήττει με μεγαλύτερη οξύτητα τις μικρές επιχειρήσεις, είναι ανάγκη να αναπτύξουμε ένα νέο κίνημα αλληλεγγύης για την προστασία της βιοτεχνικής μας οικογένειας, που συμπεριλαμβάνει τις οικογένειες και τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις μας.

» Tαξιδιωτικό πρόγραμμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

» ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΜΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Ιούλιος - Αύγουστος 2015
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ Β.Ε.Α

» Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ  

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΓΕΜΗ

Διαβάστε περισσότερα…
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Ηλεκτρονική επίλυση διαφορών: νέα πλατφόρμα για τους καταναλωτές και τους εμπόρους

ΕΚΘΕΣΕΙΣ 1ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016 σε Αθήνα και Θεσ/κη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Ημερήσια επικαιρότητα
28/04/2016 Επικαιρότητα

-Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου της κυβέρνησης, καθώς όλες οι αντιδράσεις των κοινωνικών φορέων και των συνδικάτων δείχνουν ότι μπαίνουμε σε ένα καυτό δεκαπενθήμερο κινητοποιήσεων.26/04/2016 Επικαιρότητα

-Ετήσια καθίσταται πλέον η υποβολή συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών προμηθευτών και συναλλαγών (ΜΥΦ), από το ημερολογιακό έτος 2016 και μετά. H σχετική απόφαση, η οποία υπεγράφη τη Μ. Δευτέρα από τον γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Γιώργο Πιτσιλή, προβλέπει ότι:

*Οι καταστάσεις υποβάλλονται πλέον μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του επόμενου έτους από το ημερολογιακό έτος, στο οποίο αφορούν.

*Τροποποιητική δήλωση για τη διόρθωση αποκλίσεων στα υποβληθέντα στοιχεία προμηθευτών μπορεί να υποβληθεί μέχρι το τέλος Απριλίου του επόμενου έτους.25/04/2016 Επικαιρότητα

-Σήμερα δεν αναμένεται καμία συμφωνία για την Ελλάδα, εκτίμησε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντέισελμπλουμ, προσερχόμενος στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, στο Άμστερνταμ.

Εκ μέρους του ΔΝΤ, η Κριστίν Λαγκάρντ παραδέχθηκε ότι «υπάρχει κάποια πρόοδος, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη».

Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε υποστήριξε ότι έχει υπάρξει πρόοδος στην Ελλάδα και ότι «δεν είναι απαισιόδοξος για μία έγκαιρη συμφωνία».

Από την πλευρά του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, επιβεβαίωσε ότι Αθήνα και θεσμοί έχουν σημειώσει «μεγάλη πρόοδο» και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα υπάρξει ολοκλήρωση της αξιολόγησης.20/04/2016 Επικαιρότητα

-Υψηλότερες εισφορές και χαμηλότερες συντάξεις για όλους, φέρνει το νέο Ασφαλιστικό, επιπλέον των περικοπών που θα γίνουν στις επικουρικές συντάξεις των «υψηλοσυνταξιούχων» (με άθροισμα κύριας + επικουρικής άνω των 1.300 ευρώ μεικτά, αλλά, πάνω από 1.170 ευρώ «καθαρά» προ φόρου) και στα μερίσματα του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων. Αύξηση εισφορών προβλέπεται όχι μόνο για την επικουρική ασφάλιση αλλά και για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τους αγρότες.

Το νομοσχέδιο, εκτός από τις ενοποιήσεις Ταμείων, την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των νέων συντάξεων, προβλέπει, τέλος, την ταυτόχρονη καταβολή μέσω τραπέζης, από την 1η Ιουλίου του 2016, των μισθών, των εισφορών και του φόρου μισθωτών και 20ετή, πλέον, παραγραφή των οφειλών από ασφαλιστικές εισφορές.

Το ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών θα είναι 5.860 ευρώ (το δεκαπλάσιο του κατώτατου μισθού άγαμου μισθωτού άνω των 25 ετών). - Ειδικά για τους νέους επιστήμονες και τους οικονομολόγους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ - εγγεγραμμένους στο Οικονομικό Επιμελητήριο, η μηνιαία ελάχιστη βάση υπολογισμού επί της οποίας υπολογίζεται το προβλεπόμενο ποσοστό εισφοράς αντιστοιχεί στο 70% επί του εκάστοτε προβλεπόμενου κατώτατου βασικού μισθού άγαμου μισθωτού άνω των 25 ετών. Η εισφορά ασθενείας για τα δύο πρώτα χρόνια από την πρώτη τους υπαγωγή στην ασφάλιση θα είναι 4,87% επί του ασφαλιστέου εισοδήματος και κατανέμεται κατά ποσοστό 4,52% και για τα επόμενα τρία χρόνια στο 5,91% επί του ασφαλιστέου εισοδήματος.19/04/2016 Επικαιρότητα

Πρόσθετα μέτρα 2,7 -3 δισ. ευρώ ζητούν οι δανειστές πέρα από το πακέτο των μέτρων των 5,4 δισ. ευρώ που προβλέπει το Μνημόνιο. Η διαπραγμάτευση ξεκινά εκ νέου σήμερα και πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο λογαριασμός των μέτρων ανεβαίνει προς την περιοχή των 8 δισ. ευρώ, περίπου όσα είχε αρχικά προσδιορίσει το ΔΝΤ που δυσκολεύει ουσιαστικά την πολιτική διαχείριση της κατάστασης στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Στη λίστα των πιθανών μέτρων, έρχονται να προστεθούν: Περικοπές μισθών στο Δημόσιο και ειδικά στις κατηγορίες υπαλλήλων χαμηλών προσόντων, καταργήσεις φορέων, «πάγωμα» προσλήψεων στο Δημόσιο, αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 24% στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος και της ΕΥΔΑΠ, κατάργηση φοροαπαλλαγών και κατάργηση του υπερμειωμένου συντελεστή ΦΠΑ 6% που εφαρμόζεται σήμερα σε φάρμακα, εφημερίδες, βιβλία και εισιτήρια θεάτρων, απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων.


περισσότερα
Δελτία τύπου
28/04/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Εισφορο-καταιγίδα για μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

Με αφανισμό απειλούνται χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, καθώς με το νέο ασφαλιστικό, θα κληθούν να καταβάλουν έως και το 60% του εισοδήματός τους σε ασφαλιστικές εισφορές και φορολογικές υποχρεώσεις. Η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, ζητά από την κυβέρνηση την απόσυρση του νομοσχεδίου, καθώς πλήττονται στο σύνολό τους, ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι.  14/04/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Όχι άλλοι πειραματισμοί εις βάρος των επιχειρήσεων»

Με αφορμή την προτεινόμενη δέσμη νέων φορολογικών μέτρων που εξετάζεται από τους Κυβερνητικούς Εταίρους, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας σημειώνει ότι πρόκειται για σενάρια που οδηγούν σε περαιτέρω ύφεση και αφανισμό των Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων.22/03/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - «Σε διάθεση των μικρομεσαίων 4 προγράμματα του ΕΣΠΑ»

«Σε διάθεση των μικρομεσαίων 4 προγράμματα του ΕΣΠΑ»

Χρήσιμες λεπτομέρειες για τα τέσσερα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ στα  οποία μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις ένταξης οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, έδωσε χθες, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Παναγιώτης Κορκολής, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δεκάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στα προγράμματα του ΕΣΠΑ, υποβάλλοντας τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις τους για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και τις προϋποθέσεις ένταξης. 15/03/2016 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ


26/02/2016 Δελτίο Τύπου: Επιχειρηματική αναγκαιότητα τα ανοικτά σύνορα

«Επιχειρηματική αναγκαιότητα τα ανοικτά σύνορα»

Την ανάγκη τήρησης της νομιμότητας και αποκατάστασης της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους με το άνοιγμα των συνόρων για τη διέλευση πρώτων υλών και προϊόντων, ζητά η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.


περισσότερα
Χρήσιμη ενημέρωση
16/03/2016 Στις 31-03-2016 λήγει η προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών για την παράταση ισχύος των Αποφάσεων Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) κατ Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 2, παρ. 8γ, του Ν. 4014/2011

Στις 31-03-2016 λήγει η προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών για την παράταση ισχύος των Αποφάσεων Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) κατ   Εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 2, παρ. 8γ, του Ν. 4014/201124/02/2016 Χρήσιμη ενημέρωση για διάφορα θέματα που αφορούν βιοτέχνες (ΕΣΠΑ κ.α.)

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών»


Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για το πρόγραμμα «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»


Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για το πρόγραμμα «Νεοφυής επιχειρηματικότητα»


Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για το πρόγραμμα «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης»12/02/2016 Ανακοίνωση ΒΕΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ε.Ε.Π.Α.

Ανακοίνωση ΒΕΑ
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ε.Ε.Π.Α.


28/01/2016 Εγκύκλιος ΟΑΕΕ για νέα όρια ηλικίας (26-01-2016)

Κλείνει η πόρτα εξόδου στη συνταξιοδότηση για περίπου 25.000 ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, κυρίως για όσους εντός της επόμενης 5ετίας μπορούσαν να συνταξιοδοτηθούν στα 60 με 35ετία, ενώ αλλάζουν και τα όρια για γονείς, συζύγους, αδέλφια αναπήρων, για γυναίκες και μητέρες ανηλίκων.

Τα νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης είναι αυξημένα από δύο έως και επτά χρόνια, και διασώζονται μόνο όσοι ελευθεροεπαγγελματίες πρόλαβαν να θεμελιώσουν δικαίωμα μέχρι 18/8/2015, οι μητέρες ή χήροι πατέρες ανάπηρων παιδιών καθώς και οι πάσχοντες από βαριές αναπηρίες.


21/01/2016 Διερεύνηση συμμετοχής των επιχειρήσεων στην ΔΕΘ στο περίπτερο του Επιμελητηρίου

Εκδήλωση ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων - μελών του ΒΕΑ για συμμετοχή τους στην ΔΕΘ στο περίπτερο του Επιμελητηρίου.

 


περισσότερα
Θέσεις - Προτάσεις
30/06/2015 ΘΕΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Β.Ε.Α ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ως Α' Αντιπρόεδρος του ΒΕΑ, θα ήθελα να καταδικάσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την επικείμενη διενέργεια δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου για την συμφωνία της χώρας μας με τους Ευρωπαίους εταίρους της.


30/06/2015 ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Το Δ.Σ του ΒΕΑ χαρακτηρίζει καταστροφικό για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το κλείσιμο των Τραπεζών και την επιβολή capitalcontrols, στις συναλλαγές των επιχειρηματιών. Η εξέλιξη αυτή, θα πυροδοτήσει έναν κύκλο αθέτησης υποχρεώσεων και οφειλών, ενώ με δεδομένο ότι το ημερήσιο όριο αναλήψεων είναι στα 60 ευρώ, είναι βέβαιο ότι θα καταστήσει την αγορά κλινικά «νεκρή».


25/07/2014 Γιατί κινδυνεύουν με ξαφνικό θάνατο πολλές επιχειρήσεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ. ΡΑΒΑΝΗ ΣΤΟ capital.gr


25/04/2014 • Δήλωση του Πρoέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Παύλου Ραβάνη

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε στις 25 Απριλίου η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με θέμα την υπεράσπιση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια.


06/02/2014 ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (BUSINESS INCUBATORS)

Οι Θερμοκοιτίδες επιχειρήσεων, είναι τυποποιημένοι χώροι οι οποίοι δημιουργούνται για να παρέχουν ένα περιβάλλον που προσφέρει κοινές υποδομές και ειδικές υπηρεσίες, για ένα χρονικό διάστημα ( 3 έως 5 ετών) διευκολύνοντας το ξεκίνημα και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων επιχειρήσεων, οι οποίες στη συνέχεια μετακινούνται σε δικούς τους επαγγελματικούς χώρους και τη θέση τους στη Θερμοκοιτίδα καταλαμβάνουν άλλες νέες επιχειρήσεις.

περισσότερα
VEA Παροχές για τα μέλη του ΒΕΑ
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
ΓΕΜΗ
Υπηρεσία μιας στάσης
Enterprise Europe Network
Enterprise Europe Network
HELEXPO
ΕΥ ΑΕΙΦΟΡΕΙΝ
Διαμεσολάβηση
ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

MAIN
Mail BEA
Περισσότερες Χρήσιμες Συνδέσεις

Xyn© 2014 Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών. All rights reserved. Implemented by TEΛΕΝΕΤ ΒΕΑ development team